ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗСУ.

З початку дня на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі, в результаті один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє штаб антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстріляли опорні пункти поблизу Павлополя. З озброєння БМП, гранатометів і кулеметів били по позиціях захисників Красногорівки. Морських піхотинців під Гнутовим та Лебединським обстрілювали зі стрілецької зброї, а захисників Новогригорівки - з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку з гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ біля Авдіївки, Троїцького та Кам'янки. З протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Зайцевого.

На Луганському напрямку зі 120-мм мінометів терористи обстрілювали Кримське, а з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і кулеметів - Новозванівку. З 82-міліметрових мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів також обстрілювали Троїцьке, з протитанкових гранатометів - позиції ЗСУ під Новоолександрівкою, а зі стрілецької зброї - в районі Донця.

Нагадаємо, на Луганському напрямку бойовики обстріляли з артустановок "Піон" позиції військових під Кримським. Від розриву снаряда пошкоджено лінію електропередачі за напрямом Сокільники - Кримське.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram