ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військових були поранені на Донбасі від початку доби

Бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗСУ. 

Троє військових були поранені на Донбасі від початку доби
Фото: www.facebook.com/Ден Розенков

Від початку доби бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі, в результаті троє бійців дістали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

"На Донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм противник накривав захисників Луганського, а з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів бив по захисниках Верхньоторецького та Авдіївки. По опорних пунктах наших військ поблизу шахти "Бутівка", Кам'янки та Зайцевого ворог бив із протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. Поблизу Зайцевого діяли ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку 120-міліметрові міномети і стрілецьку зброю ворог застосовував по позиціях поблизу Широкиного, а гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети - по опорних пунктах поблизу Павлополя і Мар'їнки. У районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120-мм підрозділи російсько-окупаційних військ били по позиціях поблизу Кримського. Із 120-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів ворог накривав опорні пункти неподалік Новозванівки. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по позиціях у районі Троїцького і Новоолександрівки, а стрілецьку зброю застосовував по опорних пунктах у районі Станиці Луганської.

Як повідомлялося, п'ятеро бійців дістали поранення  в зоні АТО в п'ятницю, 5 травня.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram