ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятеро бійців отримали поранення в зоні АТО за добу

Бойовики 63 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

П'ятеро бійців отримали поранення в зоні АТО за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 63 рази обстріляли позиції Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті п'ятеро бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Приморському напрямку з 120 мм мінометів, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстріляли опорні пункти поблизу Павлополя. 120 мм міномети, кулемети і стрілецьку зброю бойовики застосовували в районі Гнутового, а міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, протитанкові гранатомети, кулемети великих калібрів і стрілецьку зброю - неподалік Мар'їнки. З мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Водяного, а з озброєння БМП, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів вели вогонь по Красногорівці.

Позиції сил АТО під Широкиним і Богданівкою обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти неподалік Новогригорівки - з великокаліберних кулеметів. Гранатомети і стрілецьку зброю противник застосовував по позиціях ЗСУ біля Новотроїцького та Лебединського. В районі Водяного діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів бойовики накривали позиції неподалік Верхньоторецького, а з 82 мм мінометів били по опорних пунктах поблизу Луганського. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів і кулеметів терористи вели вогонь по позиціях військових в районі Пісків. З 120-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Авдіївку, а з 82 мм мінометів, гранатометів і кулеметів - Троїцьке. З озброєння БМП, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Зайцеве, з гранатометів і кулеметів - Кам'янку.

На Луганському напрямку з 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи били по позиціях ЗСУ під Кримським, а з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і кулеметів - по Новозванівці. З 82-міліметрових мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали Троїцьке. З протитанкових гранатометів били по Новоолександрівці, а зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем - по опорних пунктах у районі Дінця і Жовтого.

Нагадаємо, в п'ятницю бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців, один боєць отримав поранення

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram