ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві затримали чоловіка, який перевозив тротилові шашки

25-річного жителя міста затримали.

У Миколаєві затримали чоловіка, який перевозив тротилові шашки
Фото: news.pn

У Миколаєві затримали чоловіка, який перевозив на машині тротилові шашки.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

"Сьогодні під час огляду автотранспорту затримали чоловіка з тротиловими шашками тощо. Якби це спрацювало, могло б бути до 50 осіб, які могли загинути", - зазначив Савченко, уточнивши, що не може розповісти подробиць події, і що зараз за цим фактом працюють правоохоронці.

Місцеве видання "Преступности.НЕТ" з посиланням на джерела в поліції пише, що у чоловіка вилучили дві тротилові шашки і детонатори до них.

Поліцейські після отримання оперативної інформації в Інгульському районі Миколаєва зупинили автомобіль Daewoo, за кермом якого перебував 25-річний місцевий житель.

"Під час огляду транспортного засобу співробітники поліції виявили в салоні автомобіля дві стограмові тротилові шашки з детонаторами до них. Чоловік вів себе дуже підозріло, помітно нервував і не зміг виразно пояснити походження вибухівки та мету її транспортування", - розповів співрозмовник видання.

Чоловіка затримали та доставили в Інгульський відділок поліції.

Нагадаємо, напередодні під час патрулювання Одеси поліцейські в районі Куликового поля виявили рюкзак з вибухівкою. В рюкзаку виявили гранати "Ф-1", "РГМ", "РДГ-2Б", імітаційний патрон, електродетонатор, запали часів Другої світової війни, акумуляторну батарею і тротилову шашку ТШ-400.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram