ГоловнаСуспільствоЖиття

На борту скандальної United Airlines під час перельоту загинув гігантський кролик

За рік авіакомпанія перевезла 97 156 тварин.

На борту скандальної United Airlines під час перельоту загинув гігантський кролик
Гигантский кролик Саймон
Фото: BBC

Американська авіакомпанія United Airlines розслідує загибель гігантського кролика на борту одного зі своїх літаків. Кролика Саймона було виявлено мертвим у вантажному відсіку, коли рейс прибув в аеропорт Чикаго з Лондона.

Про це повідомляє російська служба Бі-бі-сі.

За даними британських ЗМІ, 90-сантиметровий кролик вирушав до нового хазяїна - якоїсь знаменитості.

Господиня тварини Аннетт Едвардс розповіла, що Саймон пройшов ветеринарний огляд за три години до польоту і був у відмінній формі.

"Сталося щось дуже дивне, і я хочу знати, що саме. Я відправляла кроликів по всьому світу, і жодного разу нічого подібного не траплялося", - додала вона.

В United Airlines заявили, що засмучені смертю Саймона, додавши, що дбають про тварин, яких перевозять.

Випадки загибелі тварин у літаках доволі рідкісні. За даними міністерства транспорту США, у 2015 році американські авіакомпанії повідомили про 35 загиблих тварин. Із них 14 загинули на рейсах United.

За рік авіакомпанія перевезла 97 156 тварин, тобто на кожні 10 тис. перельотів з тваринами відбувалися близько 2,4 інциденту. Це найвищий показник серед усіх американських авіакомпаній.

Нагадаємо, вартість акцій United Airlines впала більш ніж на 750 млн доларів після інциденту з пасажиром, якого силою вивели з літака через відмову поступитися місцем співробітникам авіакомпанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram