ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Подолі сталася стрілянина

Три людини отримали поранення.

На перетині вулиць Вишгородської та Білицької в Києві у вівторок ввечері стався конфлікт, під час якого один з учасників дістав травматичний пістолет і почав стрілянину.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Три людини поранені. Всі рани проникаючі. Постраждалих терміново госпіталізували.

Підозрюваний зник у невідомому напрямку. Був одягнений у камуфляжну форму, на вигляд 35-40 років, біля себе має травматичний пістолет.

Оновлено. Спікер поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що інцидент стався між Подільським і Оболонським районами, виник конфлікт між двома компаніями, передає 112 Україна.

"Попередньо встановлено, що двоє чоловіків стояли на зупинці, ще четверо туди підійшли. Між ними виник конфлікт, у результаті якого почалася бійка. Один з двох дістав травматичну зброю й почав стріляти. Поранення отримали троє чоловіків. Стрілець зник з місця події", - йдеться в повідомленні.

Зараз усі поранені перебувають у лікарні, ще двоє учасників конфлікту доставили в Оболонське управління поліції для дачі показань.

Правоохоронці почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання стрільця. Поліція встановлює причини й обставини події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram