ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко пообіцяв підйомники для інвалідів на "Лівобережній"

Ліфти облаштують у другому вестибюлі.

Кличко пообіцяв підйомники для інвалідів на "Лівобережній"
Фото: Сергей Нужненко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що на станції метро "Лівобережна" облаштують підйомники для людей з обмеженими можливостями.

"Ми дуже раді, що є пропозиції, зауваження, поради. Ми завжди прислухаємося і будемо робити все, але особливо для людей з обмеженими можливостями: підйомники будуть зроблені для людей з обмеженими можливостями з іншого боку, де буде закритий вхід", - сказав Кличко журналістам, повідомляє УНН.

Нагадаємо, 23 березня київський метрополітен відкрив після ремонту східний вестибюль станції "Лівобережна" (вихід у бік міської електрички).

Виявилося, що вигляд станції не відповідає проекту, оприлюдненому раніше заступником голови КМДА Іллею Сагайдаком, а сам ремонт виконано з очевидними недоліками. Крім того, під час ремонту не передбачили підйомники для інвалідів. Згідно з даними системи державних закупівель "Прозорро", переможцем тендера на виконання робіт стало ТОВ "Енергодарбудмеханізація". Вартість робіт - понад 24 млн гривень. Після цього Кличко призначив перевірку ремонту у вестибюлі "Лівобережної".

Протилежний вестибюль, з боку готелю "Турист", зараз закритий на ремонт.

"Лівобережну" ремонтують, оскільки вона розташована біля Міжнародного виставкового центру, де в травні буде проходити пісенний конкурс "Євробачення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram