ГоловнаСуспільствоВійна

У суботу на Донбасі загинули двоє військових (оновлено)

Кількість обстрілів за добу трохи скоротилася.

У суботу, 11 березня, на Донбасі загинули двоє військових, це сталося на маріупольському напрямку під час бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

Водночас кількість обстрілів за минулу добу скоротилася до 75, йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою", - заявив спікер АТО Сергій Жмурко.

На маріупольському напрямку з артилерійських систем великого калібру обстрілювали позиції неподалік Миколаївки, а з мінометів - Славне, Гнутове, Павлопіль та Березове. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем бойовики стріляли у захисників Широкиного, Водяного, Талаківки і Красногорівки, а по Мар'їнці - з озброєння БМП і танка.

На донецькому напрямку під мінометним вогнем бойовиків опинилися укріплення сил АТО біля шахти Бутівка, Луганського і Невельського. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а потім до обстрілу був долучений танк.

В Луганській області під вогнем мінометів опинилися позиції біля Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, а зі стрілецької зброї та кулеметів було обстріляно Валуйське.

Оновлення. Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на щоденному брифінгу повідомив, що також було поранено одного бійця.

"Інформація про втрати: як повідомлялося, двоє наших військовослужбовців загинули під час бойового зіткнення на маріупольському напрямку, і крім того, ще одного військового було поранено в районі Авдіївки", - розповів він журналістам.

Нагадаємо, що 10 березня в АТО загинули двоє військових, ще 16 було поранено і травмовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram