ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено в середу на Донбасі

Зафіксовано 58 обстрілів.

Одного військового поранено в середу на Донбасі
Фото: Макс Левін

Російсько-окупаційні війська 58 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі з початку дня. Один військовий отримав поранення.

На Донецькому напрямку з танків, мінометів, БМП і гранатометів противник обстріляв Авдіївку, з гранатометів і стрілецької зброї - Новоселівку Другу, Новгородське, Піски, Кам'янку, Зайцеве, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку з 122-міліметрової артилерії обстріляли Широкине і Водяне, а з мінометів - Новотроїцьке, Богданівку, Павлопіль і Чермалик. З гранатометів і стрілецької зброї відкривали вогонь по Павлополі, Талаківці, Лебединському і Широкиному. По Широкиному, Новотроїцькому та Водяному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку з 152-міліметрової артилерії обстріляли Троїцьке, а з 122-міліметрової - Кримське, з 120 і 82 міліметрових мінометів - Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Оріхове і Троїцьке. Новоолександрівку і Катеринівку піддали вогню з гранатометів і стрілецької зброї. По Кримському стріляли БМП.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 117 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє бійців загинули, двоє отримали поранення і одного травмовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram