ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий загинув, дев'ятьох поранено в середу на Донбасі

Число обстрілів перевищило 100.

Військовий загинув, дев'ятьох поранено в середу на Донбасі
Фото: Макс Требухов

У середу, 1 березня, російсько-окупаційні війська 118 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. Один військовий загинув, дев'ять отримали поранення.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку з танків, мінометів, БМП і гранатометів противник обстрілював Авдіївку, з мінометів і гранатометів - Невельське, Луганське, Новоселівку Другу, Зайцеве, Новгородське, Піски, Кам'янку. По Луганському вели вогонь БМП окупантів, а також снайпер. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстріляли Троїцьке.

На Маріупольському напрямку танк, артилерія і міномети обстрілювали Красногорівку. 122-міліметрова артилерія вела вогонь по Широкиному і Водяному, з мінометів стріляли по Новотроїцькому, Богданівці, Павлополю і Чермалику. З гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Водяне та Широкине. По Широкиному, Мар'їнці, Новотроїцькому та Водяному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії, а також танків обстріляли Троїцьке, а зі 122-міліметрової - Кримське. Зі 120- і 82-міліметрових мінометів відкривали вогонь по Новозванівці, Катеринівці, Золотому, Оріховому і Троїцькому. Новоолександрівку, Новозванівку, Малинове, Станицю Луганську і Катеринівку обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї. По Кримському стріляли БМП.

Нагадаємо, 28 лютого бойовики 117 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті двоє бійців загинули, двоє отримали поранення і один був травмований.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram