ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області чоловік улаштував стрілянину в кафе

Одна людина загинула, одну поранено.

У Київській області чоловік улаштував стрілянину в кафе

Поліцейські Київської області затримали 32-річного чоловіка, жителя Вишгородського району, який влаштував стрілянину в місцевому кафе. У результаті одна людина загинула на місці, ще одну з пораненням руки доправлено в лікарню.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"На спецлінію 102 о 2-й годині ночі надійшло повідомлення від жителя с. Вища Дубечня про те, що серед вулиці лежать двоє чоловіків з пораненнями, схожими на вогнепальні, і просить викликати швидку допомогу. За вказаною адресою одразу прибули наряд патрульної служби, слідчо-оперативна група", - повідомили в поліції.

Як з'ясувалося, між двома відвідувачами кафе виник конфлікт, під час якого чоловік вихопив зброю і зробив кілька пострілів у свого опонента. У результаті 28-річний працівник закладу, житель Львівської області, від отриманого поранення в груди помер на місці. Іншому чоловікові нападник випадково влучив у плече.

"Правоохоронці вилучили на місці події предмет, схожий на перероблену вогнепальну зброю типу "Флобер", 6 гільз, 3 патрони калібру 5,6 мм і "мішечок", де було ще 65 патронів", - повідомили в поліції.

Стрільця затримали за місцем проживання. Він зізнався у скоєному. Розповів, що влаштував стрілянину, оскільки "випив зайвого", а зброю він придбав у невідомого чоловіка.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті - позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко доручив прем'єр-міністру і меру Києва посилити заходи безпеки в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram