ГоловнаСуспільствоПодії

У ресторані в центрі Києва сталася стрілянина (оновлено)

Поранення отримали чоловік і жінка

У Києві в одному з ресторанів у центральній частині міста сталася стрілянина, в результаті чого було поранено двох людей.

Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє офіційний сайт МВС Києва.

"Близько 18:30 в одному з кафе між відвідувачами виник конфлікт. Згодом один з них дістав зброю і зробив кілька пострілів. В результаті поранення отримали чоловік і жінка", - повідомили в міліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Фото: mvs.gov.ua

Як повідомляє "Громадське ТВ", стрілянина сталася в суші-барі "Євразія" у Січневому провулку, в районі площі Слави.

"За словами охоронців, конфлікт виник між особами кавказької зовнішності", - йдеться в повідомленні.

Журналісти зафіксували лише одну людину, якій медики надавали допомогу. У потерпілого прострелено ногу, на голові видно сліди ударів. Особи, які відкрили стрілянину, втекли дворами.

Twitter /HromadskeTV
Twitter /HromadskeTV

Оновлено о 21:41. Міліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини в ресторані, повідомили в прес-службі ГУМВС України в Києві.

Повідомляється, що за фактом події почато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті передбачено покарання до семи років позбавлення волі.

Встановлено, що серед учасників конфлікту були чоловіки кавказької зовнішності. За попередніми даними експертів, в ресторані стріляли з вогнепальної зброї.

Нагадаємо, 9 жовтня у Святошинському районі Києва біля станції метро "Житомирська" під час затримання правоохоронцями групи "рекетирів" відбулася перестрілка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram