ГоловнаПраво

Суд відпустив ще одного підозрюваного у справі про закупівлі бронежилетів

Каморянський перебуватиме під домашнім арештом.

Київський апеляційний суд скасував рішення першої інстанції, яким підозрюваного у справі про закупівлю бронежилетів Михайла Каморянського заарештували до 3 січня з альтернативою застави понад 76 млн. Про це LB.ua повідомив адвокат підозрюваного Георгій Тігішвілі.

Суд обрав для Каморянського запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За словами адвоката, на цей момент оформляють документи для виходу Каморянського із СІЗО.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід усім фігурантам кримінального провадження про закупівлю 11 тисяч бронежилетів для Міністерства оборони.

Трьох чиновників Міноборони заарештували з можливість вийти під заставу 76 млн гривень. Це начальник Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Дмитро Марченко, його перший заступник Сергій Почтаренко і начальник управління контролю якості Михайло Каморянський.

Ще двом суд обрав домашній арешт. Це заступниця начальника Марченка Ольга Капінус і начальник відділу розробки речового майна Василь Саковець.

Усім їм закидають ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 426 (бездіяльність військової влади за попередньою змовою групи осіб) - закупівля неякісних бронежилетів за завищеною ціною.

11 грудня Київський апеляційний суд відпустив під цілодобовий домашній арешт Сергія Почтаренка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram