ГоловнаПолітика

Кабмін звільнив Найєма з посади голови Держагентства відновлення

Він був призначений на цю посаду в січні 2023 року.

Кабмін звільнив Найєма з посади голови Держагентства відновлення
Мустафа Найєм
Фото: facebook/Mustafa Nayyem

Кабінет міністрів ухвалив рішення про звільнення Мустафи Найєма з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба уряду.

"На своєму засіданні 18 червня Кабінет міністрів України ухвалив розпорядження про звільнення Найєма Мустафи-Масі з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України", - йдеться в повідомленні.

Тимчасовим виконувачем обов'язків голови Держагентства призначено Романа Коменданта.

У своєму фейсбуці Найєм також написав, що уряд погодив рішення про його звільнення за власним бажанням. Він також зазначив, що пропрацював на посаді 505 днів.

Найєм був призначений на цю посаду в січні 2023 року. До цього він був заступником міністра інфраструктури. 10 червня 2024 року Найєм написав заяву про звільнення.

Що передувало

Хто такий Руслан Комендант

  • Роман Комендант, як зазначається на сайті Держагентства відновлення, в листопаді 2021 року був призначений заступником голови "Укравтодору" з цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації. 
  • Коли у 2022 році "Укравтодор" став Держагентством відновлення, Комендант залишився на посаді заступника голови.
  • До того з січня до листопада 2021 року Комендант працював директором департаменту технічного забезпечення та інноваційного розвитку "Укравтодору".  
  • 22 листопада 2021 року -  призначений заступником Голови Державного агентства автомобільних доріг  з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram