ГоловнаПолітика

Наріман Джелялов передав із в’язниці листа Порошенку

Перший заступник Меджлісу кримськотатарського народу подякував за підтримку родини.

Наріман Джелялов передав із в’язниці листа Порошенку

Кримськотатарський активіст, перший заступник Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов, який перебуває у застінках окупаційної влади в Криму, передав через свого адвоката Миколу Полозова листа із подякою п’ятому Президенту України, лідеру партії «Європейська Солідарність» Петру Порошенку. Про ц повідомляє пресслужба «ЄС». 

«Більшість з нас намагається забезпечити добробут своєї сім’ї. Захистити рідних та близьких від усіляких загроз. Створити умови для їх безпечного та спокійного життя. Я також. Але ворог забрав мене у моїх рідних. І хоча моя боротьба за них та багатьох інших триває і в стінах тюрми, я не можу безпосередньо кожен день бути їм опорою», – написав Джелялов.

«Тому хочу подякувати всім – друзям, знайомим, просто небайдужим людям, співвітчизникам, державі – за допомогу та увагу до моєї сім‘ї», – пише бранець Кремля.

«Окремо висловлюю подяку п’ятому президенту України Петру Порошенку за особисту участь в долі моїх дітей. Це приклад для всіх відповідальних, спроможних, небайдужих політиків та підприємців, як можна підтримати сім’ї українських політв’язнів у російських тюрмах», – пише активіст.

Фото: eurosolidarity.org

«Така підтримка та увага не просто прояв людяності та патріотизму. Вона надає нам змогу продовжувати боротьбу за свободу, демократичний розвиток, цілісність та незалежність нашої держави», – підкреслив Джелялов.

Експрезидент Петро Порошенко наголосив, що продовжить боротьбу за звільнення політв’язнів Кремля.

«Зворушений листом, написаним із застінків в анексованому Криму. Наріман Джелялов, якого окупаційна російська влада незаконно кинула за ґрати, передав його своєму адвокатові Миколі Полозову. Нарімане, ми будемо боротися за Вас, за решту кримських татар та українців, які постраждали від анексії, за український Крим. Справедливість буде відновлена, вірю в це. Тримайтеся! Перемога попереду!» – переконаний Петро Порошенко.

Як відомо, п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко взяв під опіку родину затриманого окупаційною владою Криму кримського татарина Нарімана Джелялова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram