ГоловнаПолітика

Порошенко нагадав Шуфричу в Раді, хто захопив Крим

Він закликав депутатів від ОПЗЖ перестати "виконувати завдання країни-агресора".

Порошенко нагадав Шуфричу в Раді, хто захопив Крим
Фото: Lb.ua

Експрезидент, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко вступив у словесну перепалку з народним депутатом від ОПЗЖ Нестором Шуфричем через захват Криму. Відео з Верховної Ради опубликівала прес-служба "ЄС".

«Незважаючи на те, що в мене інавгурація була в червні, коли вже декілька місяців тривала російська анексія і окупація, до сих пір ОПЗЖ не можуть розібратися, хто ж винен в анексії і агресії. Ми від імені всього залу інформуємо вас, що прізвище цієї людини – це Путін. Той, хто подав своїй Раді Федерації закон про право використання російських військ за кордоном. Той, хто ввів війська. Той, хто вбивав кримських татар і українських патріотів. Той, хто захоплював і кидав їх у тюрми, і Ахтем Чийгоз може яскраво вам це розповісти», – наголосив Петро Порошенко.

Він закликав депутатів від ОПЗЖ перестати "виконувати завдання країни-агресора, насаджуючи тут тези російської пропаганди", які вони мали можливість розповсюджувати через "свої канали, які на щастя закриті". Та зазначив, що увесь зал підтримує заборону мовлення проросійських телеканалів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram