ГоловнаПолітика

Екснардеп Михайло Головко обраний головою Тернопільської обласної ради

Головко був єдиним кандидатом. За його кандидатуру проголосували 38 депутатів.

Екснардеп Михайло Головко обраний головою Тернопільської обласної ради
Фото: Назарій Наджога

Народного депутата України VII і VIII скликань Верховної Ради Михайла Головка обрали головою Тернопільської обласної ради.

Про це повідомив у Facebook тернопільський журналіст Назарій Наджога.

За словами журналіста, Головко був єдиним кандидатом. За його кандидатуру проголосували 38 депутатів.

Перед голосуванням Головко відмовився назвати пропозиції щодо заступників.

Михайло Головко був народним депутатом VII і VIII скликань Верховної Ради. Він є членом партії "Свобода".

4 березня 2013 року  Михайло Головко завдав тілесних ушкоджень заступнику Тернопільської обласної державної адміністрації Петру Гочу у відповідь на відмову обладміністрації в проведенні в приміщенні вказаної установи зборів ВО «Свобода». За інформацією прокуратури Тернопільської області, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 КК України (умисне заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі в зв'язку з його службовою діяльністю) і ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо, позавчора ЦВК оголосила результати виборів мера у Бердянську, Ужгороді та Слов'янську. Перемогу здобули Валерій Баранов, Богдан Андріїв та Вадим Лях.

Чинний мер Дніпра Борис Філатов на виборах міського голови набрав 80,61% голосів. За нього віддали голоси у чотири рази більше людей, ніж за Краснова.

Вибори мера Полтави виграв кандидат від "За майбутнє" Мамай. "Слуга народу" Іващенко визнав поразку, але заявив про підкуп. 

22 листопада В 11 містах України пройшов другий тур виборів міських голів. Мерів обирали Бердянськ, Дніпро, Дрогобич, Львів, Миколаїв, Нікополь, Полтава, Рівне, Слов'янськ, Ужгород і Черкаси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram