ГоловнаПолітика

Зять Джарти подав декларацію як кандидат на голову Комісії з регулювання азартних ігор

Колишній нардеп-регіонал Валерій Омельченко претендує на державну посаду.

Зять Джарти подав декларацію як кандидат на голову Комісії з регулювання азартних ігор
Фото: gazeta.ua

Валерій Омельченко, відомий як зять покійного прем'єр-міністра Криму Василя Джарти, подав електронну декларацію, у якій вказано, що він претендує на посаду голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Про це йдеться в декларації Омельченка.

Серед нерухомого майна Омельченка та його родини вказано квартиру в Києві площею 386 кв. м. У власності його дружини Вікторії Джарти є дві земельні ділянки у столиці та житловий будинок в Обухівському районі. Омельченко також має земельну ділянку в Києві.

У спільній власності родини Омельченка є квартира в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку, а також Вікторія Джарти володіє апартаментами в окупованій Ялті.

Омельченко також володіє автомобілем Аudi, а його дружина має Bentley Continetal. Саме цю машину Омельченко задекларував у 2011 році. Того ж року авто засвітилося у двох великих ДТП.

У 2012 році Омельченка висунули кандидатом у народні депутати від округу №55 (Макіївка). У місті його рекламні бігборди розмалювали написами "Рейдер!". Так само по місту були розвішані листівки з "біографією" Омельченка: захоплення інсулінового заводу "Індар", знищення трамвая як засобу пересування в місті, захоплення автотранспорту в місті, захоплення і монополізація 100% аптечного бізнесу, захоплення заводу деревних плит, а також захоплення універмагу міста.

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроєкт №2285-д про легалізацію азартних ігор. Якщо закон буде прийнято, до Бюджетного, Податкового, Кримінального кодексів і КУпАП необхідно буде внести зміни, а закони "Про заборону грального бізнесу в Україні" та "Про державні лотереї в Україні" перестануть діяти.

Докладніше читайте в матеріалі LB.ua "Недодел. «Игорный» закон придется снова переписывать".

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram