ГоловнаПолітика

Мер Конотопа спалив російський прапор під посольством РФ у Києві

"Так само красиво буде горіти Кремль", - підписав відео Семеніхін.

Мер Конотопа спалив російський прапор під посольством РФ у Києві
Фото: скиншот

Мер Конотопа Артем Семеніхін спалив прапор Росії навпроти посольства РФ у Києві. Відео він опублікував на своїй сторінці у facebook.

"Так само красиво буде горіти Кремль", – підписав відео Семеніхін.

Також мер Конотопа передав "привіт" проросійському блогеру Шарію, пояснивши це тим, що раніше той зняв про нього ролик, з якого Семеніхіну стало відомо, що його "найбільший гріх" – це спалення російського прапора в зоні АТО.

"Тому, Толік Шарій передаю тобі привіт і урочисто спалюю твій прапор. Це ось ця ганчірка. Нехай твої власники тобі дзвонять і кажуть: "Навіщо ти таке робиш, і тепер російські прапори палять прямо під посольством",– сказав мер.

Нагадаємо, 19 червня Семеніхін заявив, що знайшов п'ять гранат у своєму авто. Він вважає це замахом на вбивство.

Наприкінці червня 2019 року на Семеніхіна напали невідомі, він у важкому стані був госпіталізований і перевезений для лікування до Києва. За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

У серпні 2018 депутати міськради проголосували за дострокову відставку Семеніхіна. 5 липня 2019 Сумський окружний адміністративний суд відновив його на посаді мера. Він повернувся до виконання обов'язків.

Конотоп був найбільш східним містом України, де мером обрали представника "Свободи" Семеніхіна. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram