ГоловнаПолітика

"Слуга народу": "Турборежим не продовжуватиметься"

У фракції заперечують проблеми з монобольшістю.

"Слуга народу": "Турборежим не продовжуватиметься"
Фото: facebook/Слуга Народу

Фракція "Слуга народу" має намір відмовитися від прийняття законопроєктів у турборежимі й перейти до їхнього обговорення.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповіла заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Вже зрозуміло, що турборежим не продовжуватиметься. Це було добре на початку, але зараз треба перейти до якоїсь планової роботи, оскільки при дуже швидкому проходженні законопроєктів усе закінчується тим, що коли треба через дві години ставити документ на голосування, підходить група депутатів до Давида (Арахамії, голови фракції – LB.ua) або до автора законопроєкту й каже: «От тут не те, тут нам написали листи». І ми його знімаємо з порядку денного. Звичайно, це ненормальна ситуація", – зазначила Кравчук.

За словами нардепа, фракція має намір розібратися, чому останнім часом на низку законопроєктів не назбирується голосів всередині монобільшості.

"Ми далі продовжуємо приймати рішення. Поки що офіційно в нас не менш ніж 226 голосів, більшість існує. Так, треба тепер при важливих законопроєктах дуже добре розуміти, яким чином будуть голосувати інші фракції, щоби порахувати, чи є якийсь запас голосів. Усі важливі рішення, які були потрібні президенту, команді загалом, приймаються", – зазначила Кравчук. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram