ГоловнаПолітика

"Слуга народу" рекомендувала Брагару взяти паузу в спілкуванні з журналістами після скандалу з собакою

Фракція не вважає заяву Брагара "якимось факапом".

"Слуга народу" рекомендувала Брагару взяти паузу в спілкуванні з журналістами після скандалу з собакою
Евгений Брагарь
Фото: скриншот

Фракція "Слуга народу" рекомендувала своєму нардепові Євгену Брагару призупинити спілкування з журналістами після того, як він запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити комуналку.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповіла заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Ми рекомендували Євгену (Брагар, - LB.ua) зробити певну паузу. Ось він прокомунікував один раз, то навіщо про це говорити ще на десяти ефірах? Він свою позицію висловив, перепросив", - пояснила Кравчук.

Нардепка додала, що у фракції не вважають заяву Брагара великим "факапом".

"Брагар свою позицію висловив. Я допомогла цю позицію сформувати. Це дійсно була така медійна подія, тому що вона дуже мемічна - розбирається на меми. Так само, ми знаємо, Коля Тищенко говорить. Про таку подію пам'ятають, але не можна сказати, що це якийсь факап. Він же не вкрав 20 мільйонів, не влаштував когось на роботу, ні на кого не тиснув. Так, це така дурна ситуація, яка підкреслює, що можна з одного слова, пропозиції увійти в історію, а можна і вляпатися", - зазначила Кравчук.

Нагадаємо, 1 лютого пенсіонерка зателефонувала в ефір однієї з телепрограм і запитала у Брагара, як прожити, якщо вся пенсія йде на комуналку. На що нардеп відповів: "Якщо собака у дворі елітної породи, можете її продати і спокійно заплатити".

У фракції "Слуга народу" тоді попросили пробачення за висловлювання нардепа і порадили не готовим до прямих ефірів депутатам не відвідувати ток-шоу.

Сам Брагар написав, що "є новим обличчям у політиці і ще не навчився відповідати на дражливі питання". Фраза про собаку і комуналку стала вірусним мемом у соцмережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram