ГоловнаПолітика

Про скандал із "Велюром" знає як мінімум половина українців - "Слуга народу"

У "Слузі народу" вважають, що робота ресторану Тищенка під час карантину "викликала певний негатив" серед виборців.

Про скандал із "Велюром" знає як мінімум половина українців - "Слуга народу"
Фото: facebook/Слуга Народу

Згідно з телефонним опитуванням, як мінімум половині українців відомо про скандал навколо ресторану "Велюр", який пов'язують із нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповіла заступниця глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Половина (українців знає про "Велюр", – LB.ua). Принаймні тих, хто може розповісти цю історію від початку й до кінця, а не просто щось чув", – зазначила Кравчук.

Нардепка додала, що "Слуга народу" постійно замовляє телефонні опитування, щоби виміряти, скільки людей знають про ту чи іншу ситуацію, чи задоволені вони реакцією президента.

За словами Кравчук, скандал з "Велюром" "спричинив певний негатив і багато питань". Емоційно реагували на ситуацію й депутати провладної партії, зазначила Кравчук.

Нагадаємо, раніше розслідувачі Bihus.Info. повідомили, що під час карантину київський ресторан "Велюр", пов'язаний із нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком, продовжує працювати і приймати "відомих у політичних колах людей".

Серед тих, хто відвідував ресторан, були помічені сам Микола Тищенко, його дружина, нардепи Антон Яценко та Олександр Кабанов, помічник нардепа від "Слуги народу" Олександра Мережка Павло Куфтирьов, якого також пов'язують із Коломойським, менеджер "Метінвесту" Ріната Ахметова Віталій Кисіль.

Микола Тищенко заявив, що ресторан "Велюр" готовий заплатити штраф у разі порушення закону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram