ГоловнаПолітика

Митна служба звільнила керівників половини митниць

24 квітня Кабмін змінив голову служби.

Митна служба звільнила керівників половини митниць
Фото: mof.gov.ua

Державна митна служба звільнила керівників половини митниць.

Про це інформує пресслужба Міністерства фінансів.

"Сьогодні на засіданні колегії Державної митної служби за участю міністра фінансів Сергія Марченка і виконувача обов'язків голови Держмитслужби Ігоря Муратова було ухвалено рішення про припинення виконання обов'язків керівників Закарпатської, Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць", - йдеться в повідомленні.

Керівнику Одеської митниці було вручено попередження про майбутнє звільнення.

За словами міністра фінансів, протягом останніх двох тижнів проводився ґрунтовний аналіз роботи кожної митниці. Сергій Марченко зазначив, що комплексний аудит митної служби триває, однак за результатами показників діяльності низки митниць вже можна робити висновки про неефективність їх роботи, наслідком чого є кадрові рішення.

Як зазначив міністр, це не останні кадрові ротації в митницях.

Він наголосив, що кадрові зміни в Митній службі триватимуть доти, поки митниця не запрацює належним чином з висококваліфікованими і добропорядними працівниками.

Нагадаємо, 24 квітня Кабмін звільнив голову Митної служби Максима Нефьодова. Тимчасовим виконувачем обов'язків голови Митної служби був призначений Ігор Муратов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram