ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся з тимчасовим повіреним США в Україні

Сторони обговорили реформи і агресію Росії проти України.

Порошенко зустрівся з тимчасовим повіреним США в Україні
Фото: eurosolidarity.org

Голова «Європейської Солідарності», експрезидент України Петро Порошенко зустрівся з тимчасовою повіреною США в Україні Крістіною Квін. Про це повідомила пресслужба партії.

“Сторони обмінялися думками з питання протидії триваючій агресії Росії проти України й підкреслили важливість консолідації міжнародної єдності та солідарності з Україною для забезпечення деокупації Донбасу і Криму. Петро Порошенко відзначив провідну роль США в зміцненні міжнародного режиму санкцій проти Росії та недопущенні міжнародної реабілітації Кремля. Він підкреслив важливість продовження курсу України на європейську інтеграцію, недопущення пауз у русі до членства в НАТО”, – йде мова в повідомленні.

Також сторони обговорили необхідності забезпечення незворотності і сталості внутрішніх реформ, зокрема в податковій та митній сферах, у галузі державних закупівель, важливість гарантування верховенства права і справедливого правосуддя, недопущення ерозії незалежності Нацбанку України.

“Голова «Європейської Солідарності» підтримав надання Україні кредитних гарантій США як вагомого інструменту забезпечення макрофінансової стабільності держави”, – зазначили в пресслужбі

Нагадаємо, 15 травня президент США Дональд Трамп вніс на розгляд Сенату США кандидатуру Кіта Дейтона на посаду посла в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram