ГоловнаПолітика

Кабмін призначив т.в.о. голови Держагентства з управління зоною відчуження

Відомство очолить начальник відділу міжнародної співпраці та зв'язків з громадськістю Катерина Павлова.

Кабмін призначив т.в.о. голови Держагентства з управління зоною відчуження
Фото: Макс Требухов

Кабінет Міністрів призначив тимчасову виконувачку обов'язків голови Держагентства з управління Чорнобильською зоною відчуження.

Відповідне розпорядження опубліковано на сайті Кабміну.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державного агентства України з управління зоною відчуження, виконання обов'язків голови Державного агентства України з управління зоною відчуження на начальника відділу міжнародної співпраці та зв'язків з громадськістю зазначеного Агентства Павлову Катерину Сергіївну", - йдеться в документі.

Нагадаємо, в 2015 році повідомлялося, що Держагентство з управління Чорнобильською зоною відчуження буде ліквідовано, оскільки неврегульованість його госпдіяльності слугує джерелом корупції.

Тодішній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк говорив, що замість Держагентства буде створено Державний концерн із роботи з ядерними матеріалами.

12 жовтня 2019 року Кабмін звільнив Віталія Петрука з посади голови Держагентства з управління зоною відчуження і призначив т.в.о. голови Володимира Фещенка, який раніше був заступником Петрука. А в листопаді уряд скасував конкурс на цю посаду і оголосив новий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram