ГоловнаПолітика

Кабмін записав новорічне привітання без Авакова і Пристайка

Гончарук побажав українцям відчути реальні зміни в країні.

Кабінет Міністрів записав новорічне привітання без міністрів внутрішніх і закордонних справ Арсена Авакова і Вадима Пристайка.

У ролику, який виклали на YouTube-каналі уряду, показано 16 із 18 членів Кабміну на чолі з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

"Дорогі українці! Вітаємо вас з Новим роком і Різдвом Христовим! Цього року ви зробили складний, але дуже правильний вибір. Ви обрали майбутнє, ви обрали нове покоління! Ми вам за це дуже вдячні!" - каже Гончарук.

"Уперше в історії нашої країни президент, парламент і уряд працюють єдиною командою. Працюють для того, щоб країна реально змінилася. За останні чотири місяці нам вдалося дуже багато, але ми розуміємо, що цього не досить, щоб ви відчували реальні зміни. Я хочу вам побажати, щоб нам усім наступного року вистачило сили перетворити нашу країну в успішну країну у світі. І щоб ви нарешті відчули реальні зміни в нашій країні", - побажав прем'єр-міністр.

Нагадаємо, що Аваков - один з двох міністрів, який зберіг посаду після зміни уряду. Друга - міністр фінансів Оксана Маркарова.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія говорив, що Аваков залишився в Кабінеті Міністрів під "особисту відповідальність" президента Володимира Зеленського. 

12 грудня Аваков заявив, що в нього із Зеленським була єдина домовленість: працювати чесно і професійно. У той самий час він не виключив, що може піти з посади після завершення розслідування низки резонансних справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram