ГоловнаПолітика

Корнієнко: Скороход десятки разів пропонувала гроші депутатам

нформації про те, що хтось їх взяв, наразі немає.

Корнієнко: Скороход десятки разів пропонувала гроші депутатам
Фото: Макс Требухов

Лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко стверджує, що депутатам з його фракції десятки разів пропонували хабара.

Про це він сказав в інтерв'ю НВ, коментуючи виключення Ганни Скороход з фракції. Її звинуватили у тому, що вона нібито пропонувала гроші колегам.

"Десятки випадків [було]", - стверджує Корнієнко.

При цьому інформації про те, що хтось їх взяв, наразі немає. "Якби у нас була така інформація, процесуально підтверджена, то ці депутати ходили б на допити у НАБУ", - сказав він.

Нагадаємо, що минулого тижня фракція "Слуги народу" виключила зі свого складу депутатів Ганну Скороход та Антона Полякова.

Це сталося після того, як на пленарному засіданні Верховної Ради Скороход заявила, що її цивільного чоловіка, колишнього власника російського банку "Пушкіне", затримали у якості помсти за відмову голосувати разом з фракцією.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, коментуючи її виступ, заявив, що Скороход нібито пропонувала нардепам хабара. Та у відповідь звинуватила "Слугу народу" у багатотисячних доплатах депутатам у конвертах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram