ГоловнаПолітика

Однокласник нардепа Тищенка став заступником голови одного з районів Києва

Трамбовецький не має досвіду роботи в органах місцевого самоврядування та на державній службі.

Однокласник нардепа Тищенка став заступником голови одного з районів Києва
Фото: facebook/Слуга Народу

Голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко підписав лист, яким підтримав призначення Андрія Трамбовецького на посаду заступника голови Святошинської райадміністрації.

За даними громадського руху "Чесно", Трамбовецький - однокласник народного депутата Миколи Тищенка, вони разом вчилися в 194-й школі на Оболоні. У 2019-му Тищенка обрали депутатом Верховної Ради від Святошинського району Києва (219-й округ).

Про те, що Трамбовецький і Тищенко разом училися, знає також колишній народний депутат Юрій Левченко.

"У мене є інформація, що це однокласник нардепа Тищенка. Тищенка призначено одним зі "смотрящих" по Києву. Схема полягає в тому, щоб зробити його спочатку заступником, а потім в.о. через відправку нинішнього в.о. у відпустку", - розповів він.

Кандидатуру Трамбовецького вніс Сергій Пилипчук, який зараз виконує обов'язки голови Святошинської адміністрації. За його словами, це "узгоджена кандидатура".

Трамбовецький не має досвіду роботи в органах місцевого самоврядування або на державній службі. Останнє місце роботи - ТОВ "Метал профіль", де він обіймав посаду генерального директора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram