ГоловнаПолітика

Насалик прокоментував підозру від НАБУ: "Не робіть мені нерви"

Голова Міненерго вважає, що його хочуть відволікти від виборчого процесу.

Насалик прокоментував підозру від НАБУ: "Не робіть мені нерви"
Фото: 24tv.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик вбачає політичний контекст в оголошенні йому Національним антикорупційним бюро підозри через внесення недостовірних даних у декларацію.

Про це він написав у фейсбуці.

"Не робіть мені нерви, як кажуть в Одесі. Останнім часом хтось дуже хоче перевірити мене на стресостійкість і витрачає на це багато часу і коштів. Чорнушні сайти цьому, звичайно, радіють, але звертаюся до тих, хто їм платить: не дочекаєтеся! У мене чиста совість, і мені нема за що червоніти. Сподіваюся, що НАБУ і САП - теж, і вони, дотримуючись українського законодавства, розставлять всі крапки над «і»", - заявив Насалик.

На його думку, головна мета таких звинувачень - відволікти його від виборчого процесу.

"До речі, жодного обшуку в моєму будинку в Козині не було, як не було і розписок - тільки «липа», вже встановлено експертизою МВС і СБУ. А щодо підозри НАБУ і САП про нібито декларування недостовірної інформації, то повідомляю, що ця підозра підготовлена на основі відповідного рішення НАЗК, яке визнано незаконним і скасовано Верховним Судом України ще 10 квітня 2019 року", - додав міністр.

Нагадаємо, напередодні НАБУ повідомило Насалика про підозру. За версією слідства, міністр чотири роки поспіль не декларував позику 1,249 млн доларів, отриману 2014 року. Дії Насалика кваліфікували за ст.366-1 Кримінального кодексу - умисне декларування недостовірних даних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram