ГоловнаПолітика

Наступну конференцію з підтримки реформ в Україні прийматиме Литва

Глава литовського МЗС вважає, що реформи в Україні важливо зробити незворотними.

Наступну конференцію з підтримки реформ в Україні прийматиме Литва
Владимир Зеленский и Линас Линкявичус
Фото: Linas Linkevicius\twitter

Наступна міжнародна конференція з питань реформ в Україні відбудеться в Литві. Про це повідомив литовський Міністр закордонних справ Лінас Лінкявічус у себе у твітері після зустрічі з Володимиром Зеленським під час його робочого візиту в Торонто.

"Зустрівся з президентом Зеленським перед конференцією з підтримки реформ в Україні, щоб запевнити в активній допомозі Литви щодо прискорення структурних реформ в Україні. Украй важливо зробити реформи незворотними, які дають користь усім українцям. Домовилися, що наступну конференцію буде приймати Литва", - написав Лінкявічус.

Нагадаємо, сьогодні, 2 липня Зеленський прибув до Канади з робочим візитом. На сьогодні в нього були заплановані зустрічі з міністром закордонних справ Фріланд, прем'єр-міністром Джастіном Трюдо, спеціальним представником США Куртом Волкером, єврокомісаром Ельжабетою Беньковською, керівництвом Конгресу Українців Канади, а також участь у церемонії вшанування пам'яті жертв Голодомору.

Президент перебуватиме в Канаді до 3 липня. Крім цього, Зеленський візьме участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні та зустрінеться з українською громадою Канади.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram