ГоловнаПолітика

Бігборди з написом "Кінець" належать компанії Коломойського, - штаб Порошенка

За словами Медведєва, зазначені борди належать компанії DOVIRA Outdoor.

Бігборди з написом "Кінець" належать компанії Коломойського, - штаб Порошенка
Фото: facebook.com/petro.andriushchenko

Виборчий штаб президента Петра Порошенка заявляє, що бігборди з написом "Кінець" належать компанії олігарха Ігоря Коломойського.

Про це заявив позаштатний радник Порошенка, спікер його виборчого штабу Олег Медведєв, передають "Українськi Новини".

"Кожен борд, кожен майданчик має свого власника - немає в Україні невідомих бордів. Біля кожного борда - я маю на увазі не полотно і рекламне зображення, а кожен борд як носій реклами, він має інформацію про назву компанії, якій він належить", - сказав він.

За словами Медведєва, зазначені борди належать компанії DOVIRA Outdoor.

"Сайт "Бізнес.Цензор" ще минулого року в статті "Хто стоїть за щитами: власники операторів зовнішньої реклами" опублікував табличку. І я читаю DOVIRA Outdoor - власник - група "Приват" Ігор Коломойський", - додав він.

Нагадаємо, в неділю в Україні з'явилися нові бігборди в стилістиці передвиборної агітації штабу Порошенка. На бордах зображена людина, дуже схожа на Порошенка, і напис "Кінець". У виборчому штабі заявили, що не мають до цього стосунку. У Нацполіції пообіцяли зняти ці рекламні щити, оскільки вони розміщені з порушенням законодавства.

Раніше в Києві з'явилися бігборди, на яких Порошенко у другому турі виборів протиставляє себе президенту Росії Володимиру Путіну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram