ГоловнаПолітика

У Києві з'явилися бігборди з Порошенком і Путіним

"На щастя, це триватиме лише півтора тижня".

У Києві з'явилися бігборди з Порошенком і Путіним
Фото: EPA/UPG

Президент України Петро Порошенко протиставляє себе у другому турі виборів президентові Росії Володимиру Путіну.

Про це написав у Фейсбуці аналітик громадського руху ЧЕСНО Ігор Фещенко.

Він також опублікував фото бігборда, на якому зображено Порошенка і Путіна, а також підпис: "21 квітня - вирішальний вибір".

"Ну що. Хвиля "друготурової" реклами починає наростати. На щастя, це триватиме лише півтора тижня. Фото: Київ. 9 квітня 2019. Фото сьогоднішнє. Просто залито в альбом з політичною агітацією, створений рік тому. Тому декому дата буде висвітлюватися як 6 березня 2018 року. Це дата створення альбому", - пояснив Фещенко.

Фото: facebook.com/chesno

Напередодні, в понеділок увечері, Порошенко в ефірі телеканалу ICTV перепросив за гасло "Якщо не Порошенко, то Путін".

"Я переконаний, що левова частка загроз виходить від Росії. При цьому я ще раз повторю, я не звинувачував Володимира Зеленського в тому, що він агент Путіна. Це точно не так. А якщо хтось зрозумів це саме так, прошу вибачити", - сказав президент.

Нагадаємо, Порошенко під час передвиборної кампанії неодноразово говорив, що Україна вибирає головнокомандувача, який повинен протистояти російській агресії і Путіну. Докладно читайте в матеріалі LB.ua "Або Порошенко, або Путін".

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня. Перед ним також повинні пройти дебати. Офіційно їх призначено на 20:00 19 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram