ГоловнаПолітика

Розпродаж Oodji на Kasta.ua - знижки до -70% для справжніх поціновувачів моди

Історія бренду Oodji почалась більш ніж 20 років тому. Тоді молода команда вирішила запустити бренд для дівчат, які хочуть виглядати максимально сучасно і модно. Сьогодні ж бренд - це більш ніж 3000 співробітників та магазини у 13 країнах світу. Німеччина, Англія, Франція, Італія, Іспанія, а також Сполучені Штати Америки. Не кажучи вже про те, що цей бренд вже багато років користується популярністю серед клієнтів інтернет-магазину Kasta - саме там сьогодні діють знижки від -50 до -70% на одяг Oodji, а саме колекцію “весна-літо”!

Все виробництво бренду в далекому 1998-му базувалось виключно на локальних фабриках, а саму ж торгову марку було вирішено назвати OGGI, що у перекладі з італійської означає “сьогодні”. Вибір назви був закономірний, адже команда намагалась зфокусуватись саме на актуальному дизайні одягу.

Аудиторія сприйняла бренд на “ура”. Продажі почали шалено рости й вже за рік було відкрито перших 10 магазинів. Почали зростати й колекції, відповідаючи попиту - кількість моделей в них сягнула 600 позицій в рік. І це був тільки початок - вже у 2002 році працювало 150 магазинів, а процес виробництва перенесли до Китаю - стильного та якісного одягу доводилось шити все більше й більше, щоб полиці у магазинах не залишались пустими після візитів модниць.

Ще за три роки бренд вийшов на міжнародний рівень. У 2005-му була відкрита дизайн-студія у столиці світової моди - Парижі. Команда стала інтернаціональною й над створенням колекцій почали працювати й французькі дизайнери.

Кількість магазинів продовжувала збільшуватись, продажі зростати. А в 2011 назва бренду змінилась на співзвучну - Oodji. Саме під таким брендом почалось повноцінне підкорення європейського ринку - відкрились перші торгові точки у Чехії та Польщі. Плюс паралельно була запущена чоловіча лінія одягу та аксесуарів. Oodji впевнено виходить на новий рівень свого розвитку.

Стильний одяг, щомісячне оновлення колекцій, актуальний трендовий дизайн, якісні тканини і демократичні ціни - все це дозволило Oodji завоювати серця мільйонів шанувальників по всій планеті. Особливо після того, як торгова марка стала доступна на торговому майданчику Amazon.

Однак Амазон Амазоном, а вже сьогодні на сайті маркетплейсу Kasta доступно більш ніж 5400 товарів бренду - одяг, аксесуари, нижня білизна та домашній одяг, взуття та сумки. А на колекції “весна-літо” ще й діють знижки до -70%.

Нагадаємо, що отримати замовлення клієнти інтернет-магазину традиційно можуть у найкоротші терміни - вже за 1-2 дні придбаний товар доставляється до одного із 104 відділень KastaPost по всій країні, або ж до дверей вашої домівки.

А для учасників програми Kasta Black традиційно діють особливі умови - безкоштовна доставка до відділення KastaPost або кур’єром одразу до вас додому. Доставка ж до найближчого пункту Нової Пошти буде коштувати всього 25 гривень. Ну і для всіх клієнтів Kasta можливе безкоштовне повернення товару після його отримання. При цьому, оформлюючи повернення у KastaPost, ви отримуєте витрачені кошти на банківську картку всього за 4 хвилини.

Тож не зволікайте, мерщій відкривайте сторінку Oodji на https://kasta.ua і обирайте товари собі до смаку. Адже на вулиці вже повним ходом весна і без обновок ну просто ніяк!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram