ГоловнаПолітика

З'явилися нові бігборди з Порошенком

На бордах зображено людину, дуже схожу на Порошенка, і напис «Кінець».

У містах України в неділю, 14 квітня, з'явилися нові бігборди в стилістиці передвиборної агітації штабу кандидата в президенти Петра Порошенка.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

"На рекламних бордах зображено людину, дуже схожу на Порошенка і є напис «КІНЕЦЬ». Про це сьогодні після обіду надійшло чимало сигналів від одеситів", - повідомив у фейсбуці Юрій Калінін.  

"Дивні почуття викликає новий борд Порошенка. Відчуття, що ідея не відповідає реалізації. Думаю, що це відповідь на Зе «Кінець епохи...», і якщо так - дуже невдалий. Ось просто дуже. Неначе згоден і «всім спасибі, я піду». Хоча посилання закладали явно інше. І це інше мені теж не подобається... А може, це борд від Зе? Глибоко теоретично - так. І підпису про замовника немає", - пише Пьотр Андрющенко. 

Фото: facebook.com/petro.andriushchenko

На появу нових бордів різко відреагував радник голови МВС Зорян Шкіряк.

"Зупиніться вже всі, блд !!! Усі! Одні й інші. Що ви робите? Це таке ж саме неподобство, як і борди з х*йлом. Досить цього чорнушного лайна. Це вже якийсь масовий психоз. Клініка! Огидно", - написав він у фейсбуці. 

Нагадаємо, 9 квітня з'явилися бігборди, на яких були Порошенко й Путін, а також підпис: "21 квітня - вирішальний вибір".

Згідно з результатами першого туру виборів 31 березня, за шоумена Володимира Зеленського віддали голоси 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 15,95% виборців.

Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram