ГоловнаПолітика

Порошенко готовий прийти на "Олімпійський" і 14, і 19 квітня

Умовою дебатів 19 квітня є час, не перехресний з теледебатами в НСТУ.

Порошенко готовий прийти на "Олімпійський" і 14, і 19 квітня
Петр Порошенко
Фото: EPA/UPG

Чинний глава держави і кандидат в президенти Петро Порошенко готовий прийти на НСК "Олімпійський" і 14, і 19 квітня. Про це "5 каналу" повідомив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

Кандидат в президенти з'явиться на стадіоні 19 квітня за умови, що час цієї дискусії не буде збігатися з офіційними дебатами в ефірі "Суспільного".

"Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечить законодавству, то можна було б розглядати, як туди піти. Але оскільки вони призначені в той час, коли Порошенко за законом повинен бути на суспільному телебаченні, як законослухняний громадянин, - Порошенко піде на суспільне ТБ, а законодавство говорить, що 19 числа повинні відбутися дебати на "Суспільному", і жоден з кандидатів в президенти не має права проігнорувати вимогу закону", - пояснив Медведєв.

Нагадаємо, візит Петра Порошенка на стадіоні "Олімпійський" заплановано на сьогодні, 14 квітня, на 14:00. Володимир Зеленський раніше відмовився приймати в дебатах участь в цей день, призначивши іншу дату - 19 квітня 19.00, тобто за годину до офіційних теледебатів на "суспільному".

Вчора Порошенко записав відео, в якому попросив свого конкурента на виборах перервати вікенд в Парижі і приїхати на дебати 14 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram