ГоловнаПолітика

Білецький: "Нацкорпус" не влаштовуватиме акцій на "Олімпійському" під час дебатів

За його інформацією, готуються силові провокації.

Білецький: "Нацкорпус" не влаштовуватиме акцій на "Олімпійському" під час дебатів
Андрей Билецкий
Фото: Макс Требухов

"Національний корпус", "Національні дружини", полк "Азов" або інші пов'язані з ними організації не братимуть участі в акціях під час заходів на НСК "Олімпійський" 14 квітня, де повинні відбутися дебати за участю президента Петра Порошенка. Про це заявив лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький, повідомляється на сайті організації.

"За нашою інформацією, адміністрація президента і СБУ з метою зриву виборів готують силові провокації, в яких мають намір звинуватити Нацкорпус і Нацдружини. Заздалегідь заявляємо: ні Нацкорпус, ні Нацдружини, ні полк "Азов" або будь-які інші пов'язані з нами організації не братимуть участі в акціях під час дебатів президента з самим собою", - йдеться в повідомленні.

Білецький зазначив, що "Нацкорпус" не бачить сенсу вимагати чогось від Порошенка. При цьому, за його словами, партія не має наміру припиняти проведення акцій з вимогою покарати осіб, які розкрадають оборонну галузь України.

"Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності не тільки Свинарчуків, але і Порошенка за корупцію в армії вже у новій владі після президентських виборів", - сказав Білецький.

"Останнім часом в Україні активізувалися представники "Національного корпусу". Акції в центрі Києва і інших містах вони влаштовують вже кілька субот поспіль. Активісти вимагають заарештувати близького соратника президента Петра Порошенка Олега Гладковського, звинувачуючи його в "мародерстві" на оборонних контрактах.

Нагадаємо, візит Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" для участі в дебатах заплановано на 14:00 14 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram