ГоловнаПолітика

Порошенко викликав силовиків через ситуацію в Ічні

Уряду доручено надати людям усю необхідну допомогу.

Порошенко викликав силовиків через ситуацію в Ічні
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко викликав силовиків у зв'язку зі ситуацією в Чернігівській області, де в районі міста Ічня вибухнули склади з боєприпасами.

Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко в Фейсбуці.

"Президент викликав силовиків для доповіді в зв'язку з ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині. Уряду доручено надати всю необхідну допомогу людям", - написав він.

Тим часом, як повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформації про потерпілих після вибуху поки що немає.

"Зараз розгорнуто оперативний штаб. Підрозділи ДСНС і Національної гвардії продовжують евакуацію населення... Інформації про постраждалих немає", - повідомляють на сайті МВС.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на 07:00 інтенсивність вибухів становить 2-3 вибухи в секунду.

"До евакуації населення залучено понад 20 автобусів Ічнянської РДА, всі служби у взаємодії з оперативним штабом вживають скоординованих заходів для забезпечення безпеки як особового складу арсеналу, так і місцевих жителів. Жертв, поранених, травмованих і загиблих серед військовослужбовців, працівників Збройних сил України та місцевого населення немає. Матеріальні збитки уточнюють", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, вночі в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибух боєприпасів на технічній території. Інформація про надзвичайну подію надійшла близько 03:30 від начальника 6-го арсеналу (військова частина А-1479).

У 20-кілометровій зоні навколо складу з 04:22 закрито повітряне сполучення. Також проводиться евакуація людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram