ГоловнаПолітика

"Якщо щось зруйнується - все відновимо", - Гройсман про ситуацію в Ічні

Прем'єр-міністр пообіцяв, що уряд "не залишить жителів без підтримки".

"Якщо щось зруйнується - все відновимо", - Гройсман про ситуацію в Ічні
Фото: Влад Мусиенко

Уряд України не залишить без підтримки жителів населених пунктів Ічнянського району Чернігівської області, які опинилися в небезпеці через загоряння на складах 6 арсеналу Міністерства оборони з подальшою детонацією боєприпасів. Таку заяву зробив сьогодні прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"На території ймовірного ураження живуть близько 18 тис. осіб. Але наразі інформації про суттєві руйнування немає. Розводити паніку не треба. Якщо щось зруйнується - все відновимо. Ми візьмемо це на себе. Головне - щоб люди були збережені", - сказав Гройсман.

"Люди розташовані (в місцях тимчасового розміщення, - ред.), треба віддати належне місцевій владі - харчуванням забезпечені, медикаменти є. Там, де треба, починається опалювальний сезон. Все організовано згідно з планом, затвердженим на випадки таких ситуацій", - зазначив він.

Нагадаємо, станом на 17:00 вибухи на території арсеналу тривають, хоча і з меншою частотою. У Генштабі повідомили, що ДержНС невдовзі зможе почати гасіння пожеж по периметру технічної території арсеналу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram