ГоловнаПолітика

Князєв оприлюднив фото другого підозрюваного у справі Гандзюк і просить його впізнати

Яку роль відіграв цей чоловік у замаху, в Нацполіції не пояснили.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв сьогодні заявив про другого підозрюваного в замаху на помічницю мера Херсона Катерину Гандзюк. Про це Князєв повідомив на брифінгу, пише УНН.

"Сьогодні вранці я отримав постанову слідчого про надання дозволу на розголошення таємниці досудового розслідування. І хочу, щоб нам громадяни, журналісти допомогли встановити особу ще одного майбутнього підозрюваного в скоєнні цього правопорушення", - сказав Князєв. На питання про те, якою була роль цієї другої особи в скоєнні замаху на Катерину Гандзюк, Князєв відповів: "Ми вважаємо, що ця людина брала участь у вчиненні вказаного правопорушення".

Нагадаємо, напад на активістку Катерину Гандзюк стався 31 липня: жінку облили сірчаною кислотою, вона отримала серйозні хімічні опіки і зараз госпіталізована в Київський опіковий центр.

Кримінальне провадження за фактом вчинення замаху на Гандзюк розслідує центральний апарат Служби безпеки України. Напередодні поліція повідомила про затримання підозрюваного в замаху, суд узяв його під варту, однак активісти і журналісти, які проводять самостійне розслідування, стверджують, що докази причетності саме цього чоловіка до нападу сумнівні, тож зарано стверджувати, що затриманий - дійсно той, хто хлюпнув кислоту на Гандзюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram