ГоловнаПолітика

НАЗК призначило перевірку декларації депутата Київради Балицької. Вона вважає це помстою за Сінний

Депутат активно займається проблемою забудови території колишнього Сінного ринку.

НАЗК призначило перевірку декларації депутата Київради Балицької. Вона вважає це помстою за Сінний

Національне агентство запобіганню корупції (НАЗК) призначило повну перевірку декларації депутатки Київради Ольги Балицької. Вона вважає, що це помста за її боротьбу із забудовою Сінного ринку.

"Мене попереджали "не лізти в Сінний". Мені погрожували. Мені принесли труну. Мене обшукала прокуратура. Тиждень із різних телефонних номерів, viber, WhatsApp тероризували "нібито з національної поліції" з вимогами кудись іти, з кимось зустрічатися, щось пояснювати "поки що по-доброму, а то гірше буде" (жодних офіційних викликів, ані проваджень, просто постійні дзвінки). Зараз я в списку 20 осіб з усієї України (!!!!), яких повинне докладно перевірити НАЗК", - написала вона у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, протягом останніх шести місяців Ольга Балицька активно займається проблемою забудови території колишнього Сінного ринку, інвесторів якого, за інформацією ЗМІ, пов'язують із колишнім заступником генерального прокурора Анатолієм Даниленком і колишнім депутатом Київради Геннадієм Ільїним. У зв'язку із чим неодноразово отримувала натяки на можливість переслідування і прямі погрози життю у вигляді інсценування похорону біля вікон її будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram