ГоловнаПолітика

Віце-меру Рені повідомили про підозру в декларуванні недостовірних даних

Він не вказав частку в місцевій компанії.

Віце-меру Рені повідомили про підозру в декларуванні недостовірних даних
Фото: Прокуратура Одесской области

Прокуратура Одеської області 27 червня повідомила про підозру в декларуванні недостовірних даних (стаття 366-1 Кримінального кодексу) заступнику мера міста Рені.

Фото: Прокуратура Одеської області

Як повідомляється на сайті прокуратури, слідство встановило, що в Єдиному реєстрі юросіб є відомості про те, що віце-мер з травня 2014 року по квітень 2017 року був єдиним засновником приватного підприємства зі статутним капіталом 1 млн гривень

Але в декларації за 2016 рік він цю інформацію не вказав.

Ведеться досудове розслідування.

У повідомленні не вказано ім'я підозрюваного, але місцеве видання "Бессарабія Інформ" вказує на заступника мера Андрія Лантінова.

Компанія, про яку йдеться, - це "Ойл Віто". Вона регулярно укладає контракти з ренійськими комунальними службами, а також два роки тому виграла тендер в 3,6 млн гривень на постачання палива в Ренійський порт. Під час проведення досудового розслідування було також встановлено, що Андрій Лантінов є співзасновником ТОВ "Рені-Транс-Сервіс" та ТОВ "Дунай-Транссервіс".

У декларації за минулий рік Лантінов єдиним джерелом своїх доходів назвав зарплату на посаді заступника мера - 104,3 тисячі гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram