ГоловнаЕкономікаДержава

Нацбанк передав Міноборони базу відпочинку в Затоці

Уже цього літа військовослужбовці - учасники АТО разом із сім'ями зможуть відпочити на березі Чорного моря.

Нацбанк передав Міноборони базу відпочинку в Затоці
Фото: bank.gov.ua

Національний банк України продовжує позбуватися від непрофільних активів і передав у відання Міністерства оборони базу відпочинку "Південні зорі" в селищі Затока Одеської області.

Про це повідомляють на сайті Нацбанку.

"Національний банк продовжує фокусуватися на ключових функціях, властивих центральному банку. База відпочинку "Південні зорі" - не виняток, це підтверджено рішенням правління про її виведення за межі НБУ. Переконаний, що, звільняючись від непрофільних активів, Нацбанк стане зразком для інших державних організацій", - зазначив директор департаменту забезпечення діяльності НБУ Ярослав Ільницький.

Учора під час робочої поїздки в Одеський гарнізон міністр оборони Степан Полторак відвідав базу відпочинку. Він запевнив, що вже цього літа військовослужбовці - учасники АТО разом із сім'ями зможуть відпочити на березі Чорного моря.

Нагадаємо, що впродовж минулих років Нацбанк обріс цілою низкою активів, не властивих регулятору: навчальними закладами, телеканалом, базами відпочинку, лікарнями, спортивними комплексами. При Валерії Гонтаревій від цих об'єктів вирішили відмовитися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram