ГоловнаПолітика

Аласанія приступить до обов'язків голови НСТУ в середині травня

Процедура підписання контракту може зайняти до 30 днів.

Аласанія приступить до обов'язків голови НСТУ в середині травня
Фото: 24tv.ua

Голова Національної телекомпанії України Зураб Аласанія вважає, що з проведенням і трансляцією "Євробачення-2017" проблем бути не повинно. Таку впевненість він висловив в інтерв'ю програмі "Лівий берег із Сонею Кошкіною".

"Я гарантую, що «Євробачення» буде проведено. Я точно це знаю за спостереженнями з боку. Все йде так, як має йти. А ось подальші проекти покажуть вже інше", - зазначив голова НСТУ.

Сам же Аласанія до виконання безпосередніх обов'язків приступить уже після проведення пісенного конкурсу, приблизно 15 травня. Це пов'язано з тим, що процедурно контракт із переможцем конкурсу Наглядова рада підписує в термін від 10 до 30 днів.

"Що стосується конкурсу (з обрання голови НСТУ, - ред.), у мене немає до них (Наглядової ради, - ред.) ніяких претензій. Усе йде день за днем. Вони навіть намагаються робити все швидше, ніж могли б. Згідно із законом, є від 10 до 30 днів, щоб підписати зі мною контракт. Потім потрібно прийняти правління - відповідно, знову провести конкурс, а потім підписати контракт", - розповів Зураб Аласанія.

Детальніше про плани і реформи суспільного мовлення читайте в повному тексті інтерв'ю "Зураб Аласанія: «Можливостей красти було багато, і вони досі зберігаються»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram