ГоловнаПолітика

Начальник Миколаївської поліції, звільнений через корупційний скандал, став заступником Аброськіна

Віталій Гончаров буде заступником з питань превентивної діяльності.

Гончаров - крайній праворуч, Аброськін - в зеленій формі
Гончаров - крайній праворуч, Аброськін - в зеленій формі

Колишній начальник поліції Миколаївської області Віталій Гончаров, якого звільнили влітку 2016 року через корупційний скандал, став заступником В'ячеслава Аброськіна в Донецькій області.

Миколаївське видання "Преступности.НЕТ" пише, що Гончарова призначено 14 квітня на посаду заступника з питань превентивної діяльності.

"За організацію роботи з охорони громадського порядку тепер відповідатиме Віталій Гончаров. Нового начальника управління превентивної діяльності обласного главку представив генерал Аброськін. Заступник голови Нацполіції поставив завдання виявити проблемні питання у цій сфері та усунути їх", - наводить видання заяву відділу комунікації поліції Донецької області.

У вихідні Гончаров уже взяв участь у навчаннях спецназу зі звільнення заручників з потяга.

Аброськін зараз суміщає дві посади - начальника поліції Донецької області та заступника голови Національної поліції. Не виключено, що Аброськін найближчим часом може залишити посаду голови донецької поліції.

Нагадаємо, Гончарова було звільнено в зв'язку з затриманням на великому хабарі першого заступника голови Миколаївської обладміністрації Миколи Романчука.

Своєю посадою через це поплатилися губернатор регіону, прокурор області та начальник обласної поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram