ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі відбулися навчання зі звільнення заручників у поїзді

Звільнення відбувалося за двома напрямками: одна група потрапила всередину через двері, інша - через вікна.

У Маріуполі поліцейська рота особливого призначення провела навчання зі звільнення заручників у поїзді, повідомляється на сайті Донецької поліції.

За легендою навчань, всередині вагона група озброєних утримувала правоохоронців і частину пасажирів, погрожуючи розпочати вбивати, якщо їх вимоги не будуть виконані. На місце події прибув спецназ. Особовий склад розбився на кілька штурмових груп і зайняв позиції для атаки.

Звільнення відбувалося за двома напрямками: одна група потрапила всередину через двері, друга - розбила два вікна вагона. Через мить по одному вже виходили знешкоджені нападники.

За перебігом спецоперації стежив заступник голови Нацполіції, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. Він відзначив успішність її проведення, але додав, що це лише частина всієї роботи. "Ми сьогодні бачили силову фазу, але цьому повинна передувати робота всіх служб. Патрульна поліція повинна перекрити дороги, що ведуть саме до місця подій, сюди повинні бути викликані лікарі і представники ДСНС", - зазначив Аброськін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram