ГоловнаПолітика

Луценко змінив прокурора Рівненської області

Богдан Подубинський змінив на цій посаді Олега Соболя, якого переведено до Чернівців.

Генеральний прокурор Юрій Луценко сьогодні представив нового прокурора Рівненської області Богдана Подубинського.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Фейсбуці.

Олег Соболь, який раніше займав цю посаду, переведений у Чернівецьку область.

Представляючи нового керівника, Луценко зазначив, що сталася "технічна заміна", оскільки Чернівецька область зараз потребує серйозної боротьби з тамтешньою мафією.

"Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. В першу чергу, це пов'язано з контрабандою та вивезенням лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть в Одеській області або на Харківщині. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме до Чернівців. Думаю, що всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень з точки зору порядності. Упевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда", - зазначив генпрокурор.

"Новий керівник Рівненської обласної прокуратури вольовий, я знаю, як він працює. На Рівненщині зараз врегульовано ситуацію з видобутком бурштину. Новий керівник працюватиме і далі в цьому напрямку", - додав Луценко.

Нагадаємо, наприкінці березня прокурора Косівського відділу Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області Олега Попика звільнили через публікації в Facebook.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram