ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули в середу на Донбасі (оновлено)

Всього зафіксовано 36 обстрілів.

Двоє військових загинули в середу на Донбасі (оновлено)
Архив
Фото: EPA/UPG

Із початку доби під час бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє штаб АТО.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗО БМ-21 "Град", 152- і 122-міліметрову артилерію, танки. Вранці після масованих обстрілів з "Градів" і артилерії противник зробив кілька спроб атакувати захисників України, але, зазнавши втрат, відступив.

На Маріупольському напрямку по Красногорівці вели вогонь з танка, 122-міліметрової артилерії, 120- і 82- міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. З 122-міліметрової артилерії обстріляли Богданівку. По Мар'їнці та Чермалику вели вогонь міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Широкине, Новотроїцьке, Новомихайлівку та Новогригорівку.

На Луганському напрямку з 152-міліметрової артилерії окупанти обстріляли Врубівку, з мінометів - Катеринівку і Попасну, а зі стрілецької зброї - Кримське.

Всього зафіксовано 36 обстрілів.

Нагадаємо, у вівторок на Донбасі один боєць загинув, 18 були поранені.

Усього з неділі, коли різко загострилася ситуація на фронті, загинули 10 українських військових - четверо 29 січня, троє 30 січня, один 31 січня і ще двоє 1 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram