ГоловнаПолітика

У тариф "Київенерго" включать витрати на модернізацію арени Євробачення

Киянам доведеться заплатити за сучасне електропостачання Міжнародного виставкового центру.

У тариф "Київенерго" включать витрати на модернізацію арени Євробачення
Международный выставочный центр

Уряд рекомендував включити в тариф компанії "Київенерго" витрати на модернізацію електропостачання Міжнародного виставкового центру, в якому пройде Євробачення-2017.

Про це пишуть Українські Новини з посиланням на протокольне рішення організаційного комітету Євробачення. Цей комітет очолює віце-прем'єр Володимир Кістіон.

"Рекомендувати Національній комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) спільно з Київською міською державною адміністрацією та компанією "Київенерго" провести заходи з включення до складу тарифу на електричну енергію витрат, пов'язаних із ремонтом електроустановок і ліній електропередачі, необхідних для збільшення потужності приєднання до електромереж міжнародного виставкового центру", - сказано в документі.

Також у тариф пропонують включити витрати на придбання і встановлення комплектних трансформаторних підстанцій напругою 0,4 кВ для забезпечення підключення МВЦ за другою категорією надійності електропостачання.

КМДА доручено підготувати докладний план заходів для проведення ремонтної кампанії та підключення електроустановок МВЦ до 10 січня.

Нагадаємо, очікуваний дохід від проведення Євробачення-2017 в Україні складе близько 200 млн гривень, при тому що витрати закладено на рівні 655,7 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram