ГоловнаПолітика

Єфремов відмовився від послуг своїх адвокатів

Причиною стало те, що суддя не задовольнив клопотання адвокатів.

Єфремов відмовився від послуг своїх адвокатів
Фото: Сергей Нужненко

Колишній депутат Верховної Ради, керівник фракції Партії регіонів у парламенті 7-го скликання Олександр Єфремов відмовився від послуг своїх адвокатів.

Про це повідомляють Українські Новини.

"У мене не залишається іншого вибору, я прошу вибачення у своїх адвокатів і відмовляюся від їхніх послуг", - сказав він.

Єфремов зазначив, що відмовився від своїх захисників Олександра Лисака, Євгена Солода і Олександра Мельникова на знак протесту проти того, що суддя Володимир Карабань не задовольняв клопотання адвокатів.

Зокрема, Єфремова обурило те, що суддя не зобов'язав прокурора Павла Кожухівського надати виписку з кримінального провадження.

Єфремов стверджує, що у виписці мова повинна йти про те, що його затримав не уповноважений на ці дії співробітник правоохоронних органів.

Нагадаємо, ГПУ розраховує завершити розслідування у справі Єфремова до кінця року.

Єфремов був затриманий 30 липня на борту літака "Австрійських авіаліній". Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство має прямі докази щодо ролі Єфремова в організації "ЛНР".

ГПУ підозрює колишнього голову ПР у заволодінні, шляхом зловживання службовим становищем, майном підприємства "Луганськвугілля" (ч. 5 ст. 191 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних меж України, що призвело до смерті людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України), а також у здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram