ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом знайшли машину зниклого Тараса Познякова (оновлено)

Авто виявили в гаражному кооперативі в Новосілках.

Під Києвом знайшли машину зниклого Тараса Познякова (оновлено)
Тарас Позняков

Поліція виявила Audi A6 львів'янина Тараса Познякова, який виїхав зі Львова до Києва, взявши попутників, і зник 4 квітня.

Авто Познякова виявили в боксі гаражно-будівельного кооперативу в селі Новосілки Києво-Святошинського району, пише "Сегодня" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"Так, машину зниклого хлопця виявлено в замкненому гаражі в Новосілках. Поки поліцейські з'ясовують, кому належить цей гараж і чи здавали його в оренду", - сказав співрозмовник видання.

Оновлення. Головне управління Національної поліції в Київській області підтвердило цю інформацію.

Фото: kv.npu.gov.ua

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом зникнення жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці виявили автомобіль, у якому він поїхав до столиці. Розшукуваний автомобіль «Ауді А6»знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Зараз на місці події працюють фахівці-експерти", - заявили в поліції.

Нагадаємо, вранці 4 квітня хлопець виїхав зі Львова до Києва, взявши зі собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Зв'язок з Позняковим зник за 25 км від столиці в районі села Бобриця.

Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним в авто перебували ще три людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram